GreekEnglish (United Kingdom)
Αναζήτηση για:

Όροι χρήσης

 

 

Η Art Attack σας καλωσορίζει στο RoomFinder.gr, το ψηφιακό δίκτυο πληροφοριών. Ακολουθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη χρήση του δικτύου, στο οποίο μπορείται να έχετε πρόσβαση με διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι μόνο αυτών διαδίκτυο μέσω υπολογιστή, ψηφιακή τηλεόραση, PDA, κινητό τηλέφωνο και RSS feeds. Οι όροι και προϋποθέσεις που ακολουθούν ισχύουν κάθε φορά που συνδέεστε στο δίκτυο με οποιαδήποτε συσκευή. Στους όρους και προϋποθέσεις ώπου αναφέρεται ,RoomFinder, εννοείται το δίκτυο ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης σας σε αυτό..

 

Κάνοντας χρήση του δικτύου, θεωρείται ότι έχουν γίνει αποδεκτοί οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης αυτού, όπως αυτές αναφέρονται στη συνέχεια.

 

Ορισμένες περιοχές του RoomFinder απαιτούν εγγραφή. Με την ολοκλήρωση της  εγγραφής και εισάγοντας τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης,  αποδέχεστε αυτούς τους όρους και  προϋποθέσεις. Για να κάνετε εγγραφή στο  RoomFinder, θα πρέπει πρώτα  να διαβάσετε την προστασία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική απορρήτου. Εάν έχετε εγγραφεί  και στη συνέχεια αλλάξετε τα στοιχεία σας, θα πρέπει να μας κοινοποιήσετε αμέσως τις αλλαγές με την αποστολή email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

Οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιούμε στους Όρους χρήσης θα αναρτίζεται σε αυτή τη σελίδα.

 

 

1. Εγγραφή

Με την εγγραφή σας δηλώνεστε ως προσωπικός χρήστης του RoomFinder. Η πρόσβαση στην περιοχή εγγραφής γίνεται μέσω της διεύθυνσης email και του κωδικού πρόσβασης.

Σας επιστρέπουμε την πρόσβαση στην περιοχή εγγραφής του site στηριζόμενοι στο ότι:

 

(i) η διεύθυνση email και ο κωδικός πρόσβασης είναι προσωπικα στοιχεία διικά σας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάποιον άλλο για να αποκτήσει πρόσβαση στο RoomFinder.gr.

 

(ii) δεν θα κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον ο οποίος δεν είναι εγγεγραμμένος χρήστης, να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε περιοχή εγγραφής του RoomFinder.

 

(iii) δε θα δημιουργήσετε επιπλέον λογαριασμούς με στόχο να βλάψετε τη λειτουργικότητα του δικτύου ή των χρηστών είτε για να επιδιώξετε να περάσετε τον εαυτό σας ως κάποιον άλλο χρήστη.

 

(iv) συμμορφώνεστε με αυτούς τους όρους και προϋποθέσεις.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, πιστεύουμε ότι δεν έχετε συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις μας, μπορούμε και είναι στη διακριτική ευχέρεια μας, να ακυρώσουμε την πρόσβαση σας στις ενότητες του Roomfinder που απαιτείται εγγραφή άμεσα και χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

2. Λήξη της εγγραφής

Εάν θέλουμε να τεθεί η συμφωνία σε τέλος, θα το κάνουμε στέλνοντας σας ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας, δηλώνοντας σας τη λήξη της συμφωνίας. Η συμφωνία θα τερματιστεί, τόσο το email σας όσο και ο κωδικός σας θα πάψουν να είναι ενεργά άμεσα στο δίκτυο του Roomfinder.

 

3. Εφαρμογή υπηρεσιών

Μέσα από αυτό το site, εμείς (το RoomFinder και οι συνεργάτες του (διανομής & περιεχομένου) ή μέτοχοι) παρέχουμε μια διαδικτυακή πλατφόρμα από την οποία ενοικιαζόμενα καταλύματα μπορούν να προβάλουν τα δωμάτια τους για να επιτύχουν κρατήσεις και μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν σε τέτοιες κρατήσεις. Σε περίπτωση τέτοιας δυνατότητας (κράτησης) κλικάροντας το κουμπί που γράφει Κράτηση στο RoomFinder θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα του συνεργάτης μας CombinedHotels.com και θα εισέλθεται σε απευθείας (νομικά δεσμευτική) συμβατική σχέση με το κατάλυμα που θέλετε να κάνετε κράτηση. Από το σημείο που επιλέξατε να κάνετε μια κράτηση, ενεργούμε αποκλειστικά ως μεσάζων μεταξύ εσάς και του Hotelscombined.com.

 

Επιλέγοντας να στείλετε αίτημα μέσω του RoomFinder ενεργούμε αποκλειστικά ως μεσάζοντες ανάμεσα σε εσάς και τον ιδιοκτήτη του καταλύματος.

 

Σε περίπτωση αίτησης σας για την κράτηση ενός δωματίου και πληροφορίες διαθεσιμότητας, το Roomfinder έρχεται σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος και στη συνέχεια επικοινωνεί μαζί σας και σας στέλνει ενημερωτικό email σε σχέση με τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου καταλύματος καθώς και τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με το κατάλυμα. Για να προχωρήσετε σε κράτηση του συγκεκριμένου δωματίου θα πρέπει να μιλήσετε με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος τόσο για την επιβεβαίωση της κράτησης όσο και για την πληρωμή αυτής.

 

Οταν καταγράφουμε τις υπηρεσίες των καταλυμάτων, όλες οι πληροφορίες που χρησιμοποιούμε προέρχονται από τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων και μας δίνονται από αυτούς. Έτσι τα καταλύματα είναι απόλυτα υπεύθυνα για την ενημέρωση σε σχέση με τυχόν αλλαγές στον τιμοκατάλογο τους, διαθεσιμότητα και άλλες πληροφορίες οι οποίες εμφανίζονται στο website του συνεργάτη μας hotelscombined.com αλλά και στο RoomFinder. Παρότι θα χρησιμοποιήσουμε κάθε λογική ικανότητα και φροντίδα για την σωστή καταγραφή των υπηρεσιών των καταλυμάτων, δεν θα τις ελέγξουμε και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, πλήρεις ή σωστές, ούτε και μπορούμε να είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν σφάλματα (συμπεριλαμβανομένων δηλωμένων ή τυπογραφικών λαθών), τυχόν διακοπές (ακόμη και εάν οφείλεται σε οποιαδήποτε προσωρινή ή και μερική επισκευή, αναβάθμιση ή 'πεσιμο' του site, ανακριβείς, παραπλανητικές ή ψευδείς πληροφορίες ή μη παροχή κάποιων πληροφοριών. 

Κάθε κατάλυμα παραμένει υπεύθυνο κάθε στιγμή για την ακρίβεια πληρότητα και ορθότητα των περιγραφών που δίνει στο Roomfinder συμπεριλαμβανομένου του τιμοκαταλόγου ή/και της διαθεσιμότητα, που εμφανίζονται στη σελίδα μας. 

Η ιστοσελίδα μας δεν αποτελεί και δε θα πρέπει να θεωρείται ότι συστήνει ή εγκρίνει την ποιόητητα, το επίπεδο ή τη βαθμίδα του καταλύματος που παρουσιάζεται μέσα από αυτή.


Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες μόνο για προσωπική χρήση και όχι για εμπορική . Έτσι δεν μπορείτε να μεταπωλήσετε, δημιουργήσετε διαδικτυακούς συνδέσμους,  χρησιμοποιήσετε, αντιγράψετε, κάνετε monitoring (πχ spider, scrape), παρουσιάσετε, κάνετε λήψη (downloading) ή αναπαράγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή πληροφορία, λογισμικό, προϊόντα ή διαθέσιμες υπηρεσίες από το site για εμπορική ή ανταγωνιστική ενέργεια ή σκοπό.

 

4. Χρήση του περιεχομένου που περιέχεται στο RoomFinder

Για τους σκοπούς της παρούσας συμφωνίας, ως "περιεχόμενο" νοείται το υλικό συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, κείμενα, βίντεο, υλικό γραφικών και ήχου, τα οποία δημοσιεύονται στο RoomFinder, είτε εάν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ανήκουν στο RoomFinder είτε σε τρίτο.

 

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε αποσπάσματα από το περιεχόμενο και να κάνετε αντίγραφα αυτού για δική σας μόνο προσωπική και όχι εμπορική χρήση. Δεν επιτρέπεται να κάνετε λήψη ή εκτυπώστε το υλικό, ή αποσπάσματα αυτού, σε συστηματική βάσει και τακτική, ώστε να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή που περιλαμβάνει όλα ή μέρος του υλικού που περιέχεται στο RoomFinder.

 

 

 Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο εκτός του τρόπου χρήσης που επιτρέπεται από τους Όρους χρήσης, τότε θα χρειαστείτε μια γραπτή άδεια για να το κάνετε. Εά έχετε μια υπηρεσία η οποία χρεώνει τους χρήστες με κόστος εγγραφής, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε προϋποθέσεις χορήγησης αδειών χρήσης του περιεχομένου.

 

Μπορεί να είμαστε έτοιμοι να σας επιτρέψουμε να διανείμετε ή αναπαράγετε μέρος του περιεχομένου του RoomFinder ή υλικό από το site κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και ο υπεύθυνος περιεχομένου θα σας ενημερώσει.


5. Αποποίηση ευθύνης

Στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο, δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε δήλωση στο περιεχόμενο. Εσείς δε θα πρέπει να βασίζεστε σε οποιαδήποτε δήλωση έχει δημοσιευτεί στο RoomFinder χωρίς να την ελέγχεται προσωπικά ή με κάποιον ειδικό.

 

Το RoomFinder καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που παρέχονται στο site είναι σωστές. Ωστόσο, δεν εγγυούμαστε ότι οι πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι και περιορισμένων, τιμές δωματίων, περιγραφές και φωτογραφίες, ανέσεις ξενοδοχείου, πολιτική ακυρώσεων, τιμολόγηση, συντακτικές σχολίων ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο της Τοποθεσίας, ανεξάρτητα από την πηγή, είναι ακριβή, τρέχοντα ή πλήρη. Το RoomFinder παρέχει περιεχόμενο μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και το περιεχόμενο του δεν αποτελεί ένδειξη για το RoomFinder ότι υοθετεί οποιοδήποτε προϊόν, έμπορο, πωλητή ή υπηρεσία. 

 

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ROOMFINDER.GR ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Τα καταλύματα και άλλοι προμηθευτές που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα είναι ανεξάρτητοι συμβαλλόμενοι και όχι πράκτορες ή υπάλληλοι του RoomFinder ή των θυγατρικών του.

 

Το RoomFinder και  οι συνεργάτες του δεν ευθύνονται για τις πράξεις, λάθη, παραλείψεις, παρατηρήσεις, εγγυήσεις, παραβάσεις ή παραλείψεις του κάθε προμηθευτή ή/και ιδιοκτήτη τουριστικού καταλύματος που προβάλεται μέσα από την ιστοσελίδα, για τυχόν σωματικές βλάβες, θάνατο, καταστροφή ιδιοκτησίας ή άλλες ζημίες ή δαπάνες που προκύπτουν από τη χρήση των εν λόγω προμηθευτών.

 

Το RoomFinder,  οι θυγατρικές και οι συνεργαζόμενες εταιρείες δεν έχουν καμία ευθύνη και σε καμία περίπτωση δεν έχουν δικαίωμα επιστροφής χρημάτων σε οποιαδήποτε περίπτωση καθυστέρησης, ακύρωσης, υπεράριθμων κρατήσεων, απεργίας, φυσική καταστροφή, ή άλλη αιτία που δεν ρίσκεται στον άμεσο έλεγχό τους και δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν πρόσθετες δαπάνες που προκύπτουν από τους χρήστες του ιστότοπου με βάση, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτές, παραλείψεις, καθυστερήσεις, αναδρομολόγηση, ή  ενέργειες οποιασδήποτε κυβερνητικής αρχής.

 

Για την αποφυγή σύγχυσης, εμείς δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε απώλεια προκλήθηκε ως αποτέλεσμα πραγμάτων που κάνατε ή δεν κάνατε, οτιδήποτε προέρχεται ως αποτέλεσμα της προβολής, ανάγνωσης ή ακούσματος του περιεχομένου ή μέρους αυτού που προβάλεται στο Roomfinder.

 

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων που υπάρχουν στο RoomFinder. Αυτές οι τοποθεσίες δεν είναι υπό τον έλεγχό μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε καμία περίπτωση για κανένα μέρος του περιεχομένου τους. Δεν δίνουμε καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, σχετικά με RoomFinder και το περιεχόμενο του.

 

Ειδικότερα, δεν εγγυώμαστε ότι το RoomFinder ή το περιεχόμενο αυτού είναι χωρίς ιούς.  Πρέπει να πάρετε τις δικές σας προφυλάξεις για αυτό το θέμα, το Roomfinder δε θα δεχθεί καμία ευθύνη για οποιαδήποτε μόλυνση από ιό ή κάτι άλλο που προκαλεί μόλυνση ή από οτιδήποτε που έχει καταστρεπτικές ιδιότητες.

 

Συμφωνείτε ότι καμία επαγγελματική σχέση, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων σε, κοινή επιχείρηση, εταιρική σχέση, απασχόληση, ή σχέση μεταξύ οργανισμών υπάρχει μεταξύ εσάς και της εταιρείας ως αποτέλεσμα της παρούσας συμφωνίας ή χρήση του ιστότοπου.

 

 

6. Χωρίς χρέωση

Η υπηρεσία μας είναι δωρεάν. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ιστότοπους, δεν θα σας χρεώσουμε για τις υπηρεσίες μας και δε θα προσθέσουμε οποιοδήποτε επιπλέον ποσό ως αμοιβή κράτησης στην τιμή ενοικίασης του δωματίου που θα επιλέξετε. Εμείς δεν θα  χρεώσουμε την πιστωτική σας κάρτα, καθώς θα πληρώσετε το ποσό της ενοικίασης στο κατάλυμα που έχετε επιλέξει για την παραμονή σας.

 

 

7. Υλικό τρίτων στο RoomFinder

 Στο Roomfinder θα δείτε διαφημίσεις που υποβλήθηκαν από τρίτους.  Οι επιμέρους διαφημιζόμενοι και διαφημιστές  είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο του διαφημιστικού υλικού που θα μας υποβάλουν, συμπεριλαμβανομένης της εξασφάλισης ότι συμμορφώνεται η εκάστοτε διαφήμιση με τη σχετική νομοθεσία. Δεν θα δεχθούμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο του διαφημιστικού υλικού, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, τυχόν σφάλμα, παράλειψη ή ανακρίβεια σ' αυτό.

 Εάν σας ενδιαφέρει να διαφημιστείτε στο RoomFinder, παρακαλώ στείλετε email στην ομάδα πωλήσεων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

8. Υποβολή γραφικού υλικού και φωτογραφιών για δημοσίευση.

Οι πράξεις αλληλεπίδρασης με το site μας, διέπονται από τους Όρους Χρήσης. Εάν επιλέξετε να δημοσιευτεί οποιοδήποτε κείμενο, γραφικά ή φωτογραφία στην ιστοσελίδα μας θα πρέπει να θεωρείτε ότι έχετε αποδεχθεί τους ¨Ορους Χρήσης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συμφωνήσετε και να δηλώσετε ότι έχετε δημιουργήσει το γραφικό υλικό, την λήψη της φωτογραφίας( -ες) που μας έχετε αποστείλει, ή έχετε άδεια ή έχετε λάβει άδεια από τον ιδιοκτήτη του υλικού για το στείλετε σε εμάς. Με την υποβολή υλικού, δηλώνετε ότι μπορείτε και έχετε το δικαίωμα να μας χορηγήσετε τη μη αποκλειστική άδεια εκμετάλλευσης, χωρίς καταβολή συγγενικών δικαιωμάτων για να δημοσιευτούν ή αναδημοσιευτούν, ή επιπλέον να  χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε τέτοια έργα γραφικών ή φωτογραφίας σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, στην εκτύπωση αυτών και τη χρήση τους σε κάθε ηλεκτρονική μορφή.

 

Οι επιλεγμένες φωτογραφίες και  το γραφικό υλικό θα μπορεί να δημοσιευθεί κατά τη διακριτική ευχέρεια του συντάκτη και εσείς δεν θα πληρωθείτε για αυτό, ακόμη και αν η φωτογραφία( -ες) δημοσιεύεται (-ονται). Μπορεί να κόψουμε, επεξεργαστούμε, χρησιμοποιήσουμε  μέρος ή προβάλουμε τη φωτογραφία(ες) ή γραφικά όπως νομίζουμε ότι ταιριάζει να εμφανίζονται στο RoomFinder ενώ ο συντάκτης θα μπορεί να αποσύρει τη φωτογραφία(ες) ή γραφικά ανά πάσα στιγμή.

Το όνομα σας θα δημοσιευθεί μαζί με τη φωτογραφία σας ή το γραφικό υλικό, αλλά μπορούμε να επεξεργαστούμε ή να διαγράψουμε τα σχόλια που υποβάλλετε μαζί με τη φωτογραφία σας) ή το γραφικό υλικό.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: εσείς ή ο ιδιοκτήτης της(ων) φωτογραφίας(ών) εξακολουθείτε να κατέχετε τα πνευματικά δικαιώματα της(των) φωτογραφία( -ων) που μας στείλατε και είστε ελεύθεροι να αναδημοσιεύσετε τη φωτογραφία( -ες) όπου εσείς ή ο ιδιοκτήτης επιθυμείτε και σε οποιοδήποτε μέσο μπορείτε ή ο ιδιοκτήτης επιθυμεί.

 

 

9. Υποβολή κειμένου για δημοσίευση στο RoomFinder

 Οι χρήστες της σελίδας μας μπορούν να υποβάλλουν υλικό για δημοσίευση σε διάφορες περιοχές της τοποθεσίας. Δεν θα δεχθούμε καμία ευθύνη για οποιοδήποτε υλικό που υποβάλλεται από τους χρήστες και δημοσιευθεί από εμάς και δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο και την ακρίβεια του κειμένου. Εάν θέλετε να υποβάλετε υλικό σε εμάς για δημοσίευση στο RoomFinder, μπορείτε να το κάνετε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

 

(i) η δημοσίευση οποιουδήποτε υλικού που θα μας υποβάλλετε θα είναι κατά την κρίση μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε προσθήκες ή διαγραφές στο κείμενο ή γραφικά πριν από τη δημοσίευση, ή να αρνηθούμε τη δημοσίευση του.

 

(ii) μας παραχωρείτε μη αποκλειστική, διαρκή, ατελώς, παγκόσμια άδεια για αναδημοσίευση οποιουδήποτε υλικού μας υποβάλεται σε οποιαδήποτε μορφή συμπεριλαβανομένου ,ενδεικτικά και όχι, μόνο την εκτύπωση ή σε ηλεκτρονική μορφή χρήση αυτού.

 

(iii) μας εγγυάστε ότι το έργο που μας υποβάλετε είναι δική σας πρωτότυπη εργασία και έχετε στην κατοχή σας τα πνευματικά δικαιώματα και οποιαδήποτε άλλα συγγενικά δικαιώματα.

 

(iv) μας εγγυάστε ότι το υλικό που μας υποβάλετε δεν είναι άσεμνο, προσβλητικό, δυσφημιστικό οποιουδήποτε προσώπου ή παράνομο.  

 

(v) συμφωνείτε να μην δημοσιεύεται υλικό που εσκεμμένα αναστατώνει άλλους χρήστες.

 

(vi) αναγνωρίζετε ότι οποιαδήποτε παραβίαση αυτών των εγγυήσεων μπορεί να μας προκαλέσει ζημιά ή απώλεια και συμφωνείτε να μας αποζημιώσετε πλήρως και οριστικά από κάθε αξιώσεις τρίτων, απώλεια ή ζημιά που υποστούμε ως αποτέλεσμα της δημοσίευσης του υλικού που μας υποβάλατε, συμπεριλαμβανομένων των αποθεματικών ζημιών. 

 

(vii) Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε τελείως την πρόσβαση σας σε επιμέρους υπηρεσίες εάν θεωρούμε ότι κάνετε κατάχρηση των υπηρεσιών με οποιονδήποτε τρόπο. 10. Προστασία δεδομένων

Παρακαλώ δείτε την Προστασία προσωπικών δεδομένων, πως τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να τύχουν επεξεργασίας.


11. Παραλλαγές

Αυτοί οι όροι μπορούν να ποικίλουν από καιρό σε καιρό. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε τους όρους σε τακτά χρονικά διαστήματα καθώς θεωρείται ότι έχετε αποδεχθεί τους όρους εάν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο  μετά τη δημοσίευση των νέων όρων. Λεπτομέρειες για τις μετατροπές στους όρους θα δημοσιεύονται στο τμήμα 15 παρακάτω.

 

12. Ανωτέρα βία

Παρότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να παρέχουμε συνεχή, αδιάλειπτη πρόσβαση στο RoomFinder, δεν το εγγυώμαστε. Δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για οποιαδήποτε διακοπή ή καθυστέρηση.

 

13. Αποζημίωση

Συμφωνείτε ότι δε θα βλάψετε το RoomFinder, θυγατρικές, συνεργάτες, προμηθευτές και κανέναν από τους ιδιοκτήτες, διευθυντές, υπεύθυνους τμημάτων, μέλη, πρακτορεία και εργαζόμενους σε αυτό, από και εναντία σε οποιεσδήποτε αξιώσεις υποχρεώσεις, αγωγές, δικαστικές αποφάσεις, δαπάνες αντιδικίας, αποτέλεσμα δράσης, απαιτήσεις, ανακτήσεις, απώλειες, ζημιές  (υπαρκτές και συνεπαγώμενες), πρόστιμα και ποινές και αμοιβές δικηγόρων ή άλλα κόστη και έξοδα κάθε είδους και φύσης που προκύπτουν από ή με οποιονδήποτε τρόπο σχετίζεται με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου RoomFinder, συμπεριλαμβανομένου, χωρίς να περιορίζεται, σε αυτές που ασκούνται από εσάς ή για λογαριασμό σας, πέραν της ευθύνης που περιγράφεται παραπάνω ή από τρίτους ως αποτέλεσμα της παραβίασης από μέρους σας της παρούσας συμφωνίας και της αναφοράς εγγράφων που αναφέρονται εδώ, την παραβίαση σας οποιουδήποτε νόμου ή και δικαιώματα τρίτων με τη χρήση του ιστότοπου Roomfinder.

 

Η χρήση του ιστότοπου είναι μη εξουσιοδοτημένη σε οποιαδήποτε δικαιοδοσία που δεν συμφωνεί με τις διατάξεις αυτής της συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς να περιορίζεται, στην παρούσα παράγραφο.

Το RoomFinder διατηρεί το δικαίωμα να συμμορθωθεί με τα αίτημα της επιβολής του νόμου ή τις απαιτήσεις σχετικά με τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τύπου ή των πληροφοριών που παρέχονται ή συγκεντρώνονται όσων αφορά τη χρήση του ιστότοπου. Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτής της συμφωνίας έχει αποφασιστεί να είναι άκυρη ή ανεφάρμοστη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία από οποιοδήποτε δικαστήριο της αρμόδιας δικαιοδοσίας, οι άλλες διατάξεις τις παρούσας συμφωνίας θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ.

 

14. Δίκαιο που διέπει τη δικαιοδοσία

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το ελληνικό δίκαιο και τα μέρη συμφωνούν να υποβάλουν τις όποιες διαφωνίες στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

 

 

15. Λεπτομέρειες Αλλαγών

Δεν υπάρχουν ακόμη κάποιες αλλαγές.

 

Βρείτε δωμάτια

Επιλέξτε Περιοχή

 

Βρείτε μας στο: facebook icontwitter icon