GreekEnglish (United Kingdom)
Αναζήτηση για:

Προστασία προσωπικών δεδομένων

 

11 Μαϊου 2010


RoomFinder.gr

Στο RoomFinder.gr συλλέγουμε διαφορετικά είδη πληροφοριών για τους χρήστες μας για τρείς βασικούς λόγους:

1. Να μας βοηθήσουν στη μελέτη και εξέλιξη των πληροφοριών που προσφέρουμε.

2. Να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες στον κάθε χρήστη.

3. Να χρησιμποιούμε -χωρίς χρήση ονομάτων, πληροφορίες των χρηστών μας για να πουλάμε όσο το δυνατόν πιο συναφής με τους χρήστες μας διαφημίσεις στο site. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα ενημερώσουμε το διαφημιζόμενο για το πόσους χρήστες έχουμε στο site, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα μοιραστούμε με το διαφημιζόμενο προσωπικές πληροφορίες του οποιοδήποτε χρήστη. Σε όποιο σημείο του site γίνεται συλλογή στοιχείων εγγραφής, διαβεβαιώνουμε ότι ποτέ δε θα μοιραστούμε τα στοιχεία του χρήστη με τρίτο μέρος, περιλαμβανομένων τωων διαφημιζόμενων, χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση του χρήστη.

 

Οι αρχές

Δεσμευόμαστε απόλυτα να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Η τακτική μας μπορεί να εκφραστεί με μια απλή πρόταση: Δε θα μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορές με άλλους χωρίς τη δική σας έγκριση.


Έχουμε επίσης εφαρμόσει τις παρακάτω αρχές:

 

1. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε υψηλών προδιαγραφών συστήματα ασφάλειας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία προσωπικών δεδομένων του χρήστη μέσω της κατάλληλης χρήσης των τελευταίων τεχνολογιών με θέματα ασφαλείας.

 

2. Θα σεβαστούμε το απόρρητο του email σας. Δεν θα λαμβάνετε ανεπιθύμητα  email με θέματα  μάρκετινγκ από το RoomFinder.gr και/ή από τρίτα μέρη παρά μόνο  αν έχετε συμφωνήσει για κάτι τέτοιο. Ωστόσο, θα σας αποστέλλουμε email περιστασιακά με πληροφορίες ή απορίες σχετικά με την εγγραφή σας, όπως για παράδειγμα ενημέρωση για την εγγραφή σας ή το λογαριασμό σας ή για αναρτήσεις σε σχέση με τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλες προειδοποιήσεις. 

 

3. Δεν θα παραχωρήσουμε κανένα στοιχείο χρήστη (συμπεριλαμβανομένου του email σας) σε τρίτο μέρος εκτός αν έχουμε προηγούμενη συγκατάθεση σας.

 

4. Πάντα θα διασφαλίζουμε ότι οι εργολήπτες που χρησιμοποιούμε σε σχέση με τη λειτουργία του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών του (π.χ. πάροχοι φιλοξενίας) υπόκεινται σε αυστηρές συμβατικές υποχρεώσεις. Είναι δεδομένο ότι έχουν δικαίωμα μόνο να επεξεργάζονται δεδομένα για λογαριασμό μας  σύμφωνα με τις αρχές και οδηγίες που δίνονται από εμάς και για κανέναν άλλο ανεξάρτητο σκοπό.

 

5. Το roomfinder μπορεί να  μοιράζεται  ανώνυμα συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους χρήστες, στοιχεία πωλήσεων και κίνησης του site με τους διαφημιζόμενους του.

 

6. Το site μας είναι προσβάσιμο μέσω του internet, με αποτέλεσμα μπορεί να προσπελαθεί από οποιονδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάποιοι χρήστες μπορεί να επισκεφτούν το site από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης. Αυτό σημαίνει ότι ώπου και εάν επιλέξετε να δώσετε τα στοιχεία σας σε αυτό το site, αυτά θα είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε σημείο του κόσμου και εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης.  Συμφωνείται με την μεταφορά των στοιχείων σας για το σκοπό αυτό και με αυτό τον τρόπο. Όταν εμείς ή οι εργολήπτες μας μεταφέρουμε στοιχεία εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης, αυτό γίνεται  μόνο με τις απαραίτητες και σύμφωνα με το νόμο ενέργειες  της κάθες χώρας ώπου δίνονται τα στοιχεία και με στόχο την προστασία των χρηστών.

 

Ανανέωση των προσωπικών σας στοιχείων

Μέσα από τη σελίδα 'My Roomfinder', μπορείτε να ανανεώνεται τα προσωπικά σας στοιχεία όποια στιγμή εσείς το θελήσετε. Μπορείτε να μεταβείτε στη συγκεκριμένη σελίδα από όποια σελίδα και εάν βρίσκεστε απλά κλικάροντας την ένδειξη 'My Roomfinder' στο επάνω μέρος της σελίδα.

 

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε πληροφορίες από τους χρήστες μας είτε μέσω της εγγραφής του, είτε από αναρτήσεις του χρήστη στη σελίδα μας.

Οι ελάχιστες πληροφορίες που πρέπει να δώσει ο χρήστης για να εγγραφεί στο site είναι η διεύθυνση email και ένας κωσικός πρόσβασης.Μπορούμε να κάνουμε  επιπλέον ερωτήσεις για διαφορετικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των διαγωνισμών. Η απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις με σκοπό την εγγραφή του χρήστη στη σελίδα είναι υποχρεωτικές, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

 

Με στόχο την καλύτερη εικόνα και κατανόηση του προφίλ των χρηστών μας, ρωτάμε κάποιες επιπλέον ερωτήσεις τις οποίες ο χρήστης μπορεί να απαντήσει μόνο εάν το επιθυμεί. Οι απαντήσεις σας μας βοηθούν στο να πουλάμε διαφημίσεις που σας ενδιαφέρουν και με αυτό τον τρόπο να κρατάμε το site μας όσο πιο 'καθαρό' μπορούμε από διαφημίσεις που δεν ταιριάζουν στο προφίλ των χρηστών μας. Δε μοιραζόμαστε αυτά τα στοιχεία με τρίτους εκτός και εάν μας έχετε δώσει την άδεια για να το κάνουμε.

 

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες του χρήστη ή πελάτη μας;

Ακολουθούμε διαδικασίες ασφάλειιας που βοηθούν στην αποτροπή της  μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε όποια από τις πληροφορίες του χρήστη ή πελάτη μας.

 

Θα αποκαλύψουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει σε τρίτους;

Δε πρόκειται να πουλήσουμε, εμπορευτούμε ή νοικιάσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους, εκτός εάν μας έχετε δώσει την έγκριση σας. Έχοντας την άδεια σας θα μοιραστούμε πληροφορίες με προσεκτικά επιλεγμένους και φερέγγυους τρίτους.  .

 

Επίσης, το roomfinder μπορεί να παρέχει στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους χρήστες του, στοιχεία πωλήσεων και κίνησης των χρηστών σε αξιόπιστους συνεργάτες, αλλά σε καμία περίπτωση αυτά τα στατιστικά δε θα περιλαμβάνουν πληροφορίες που θα σας προσδιορίζουν προσωπικά. 

 

Το RoomFinder.gr ακολουθεί όλες τις ισχύουσες νόμιμες απαιτήσεις και χρησιμοποιεί κάθε εύλογες προφυλάξεις για εξασφαλίσει ότι μόνο αξιόπιστοι συνεργάτες θα μπορούν να δουν τις πληροφορίες σας, ωστόσο δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας ή οποιεσδήποτε ενέργειες τρίτων που λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες.

 

Λάβετε υπόψη ότι διατηρούμε το δικαίωμα για πρόσβαση και γνωστοποίση πληροφοριών ταυτότητας του χρήστη και πλήρη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και αίτηση κυβερνητικού οργανισμού, με στόχο τη διαφύλαξη της σωστής λειτουργίας του site αλλά και την προστασια τόσο του site όσο και των χρηστών.
Οποιαδήποτε επεξεργασία δεδομένων  με πρόσβαση στα δεδομένα σας σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας, υπόκεινται σε συμβατικούς περιορισμούς για να εξασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας είναι προστατευμένα και δεν χρησιμοποιούνται  ανεξάρτητα από το τρίτους.

 

 

Διαφήμιση και Σύνδεσμοι συνεργατών

Το περιεχόμενο του RoomFinder δεν επηρεάζεται από διαφημιζόμενους ή συνεργάτες, ούτε και είναι φτιαγμένο με στόχο προώθηση αγαθών ή υπηρεσιών, με εξαίρεση ώπου υπάρχει η ένδειξη 'χορηγία'. Ωστόσο μπορεί να κάνουμε χρήση συνδέσμων συνεργατών στο  RoomFinder από τους οποίους μπορεί να έχουμε έσοδα.

 

Νομικές πληροφορίες για την προστασία δεδομένων Άρθρο 12 νόμου 2472/97

Βάσει της προστασίας των δεδομένων Άρθρο 12 νόμου 2472/97, κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να γνωρίζει  τη χρήση των προσωπικών δεδομένων και την πολιτική της εταιρείας για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Για όποιες απορίες σχετικά με το Roomfinder και τη χρήση των προσωπικών δεδομένων και την πολιτική που ακολουθείται για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα θα πρέπει να στείλετε σχετικό email στην κ. Babalouka Angel, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Αλλαγές στην προστασία προσωπικών δεδομένων

Αλλαγές στην προστασία προσωπικών δεδομένων και την πολιτική απορρήτου θα πρέπει να αποφασιστούν σε συνέλευση της εταιρείας και θα πρέπει όλες οι αλλαγές  να δημοσιεύτουν εδώ. Όταν οι αλλαγές είναι σημαντικές, θα μπορούμε επίσης να επιλέξουμε την αποστολή email σε όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες ενημερώνοντας τους για τα νέα δεδομένα. 

Βρείτε δωμάτια

Επιλέξτε Περιοχή

 

Βρείτε μας στο: facebook icontwitter icon